Vedd fel velünk a kapcsolatot!

szeszter

Radics Eszter (szeszter) vagyok.

Jómagam is a kreatívkodók közé tartozom, illetve azon anyukák közé, akik az első gyermekük születése után rájöttek, hogy a gyermeknek mennyi mindent el lehet készíteni otthon is, saját kezűleg.

Majd amikor a gyermekünk nagyobb lesz, (és megszületik a kistestvér – esetleg több is), az ember lánya arra is rájön, hogy milyen jó időtöltés tud lenni a közös munkálkodás ezekkel a kis porontyokkal! 🙂

Nekem eleddig három gyermekem született, és rengeteg időt töltöttem velük festéssel, gyurmázással, gyöngyfűzéssel, rajzolással, hajtogatással…és még sorolhatnám… 🙂

Nem is gondolnánk, hogy az együttes tevékenykedések, alkotások a gyermekeinkkel hányféleképpen befolyásolják alakuló személyiségüket, tulajdonságaikat, készségeiket.

(Csak érdekességként íme néhány tulajdonság, amely erősen fejlődik a közösen eltöltött idő eredményeként: önbizalom, önbecsülés, együttműködés, önfegyelem, képzelőerő, türelem…)

A díszek, használati tárgyak otthoni elkészítése saját magunknak is ad egyfajta jó érzést, büszkeséget; a kézzel készített ajándék mindig nagyobb elismerést kap szeretteink körében.

Szeretném és kívánom, hogy ezt a jó érzést egyre többen átéljétek, és egyre többen szakítsatok időt festegetésre, farigcsálásra, ragasztgatásra! 🙂

Valósítsatok meg minden ötletet, ami megtetszett az Ötlettárból! Bátran térjetek el a megadott színektől/formáktól/mintáktól, legyetek kreatívak!

Örömteli alkotást kívánok mindenkinek!

szeszter